Cursos gratis

Anglès per empreses

Al Centre d’Estudis Politècnics estem en contacte amb el teixit empresarial col·laborant contínuament amb la formació en centres de treball de l’alumnat. Aquest contacte constant ens porta a estar actualitzats i així, tenir molt presents les necessitats i demandes de cada sector. En aquest sentit, i aprofitant l’experiència de 50 anys en formació professional, oferim també formació transversal en matèria d’anglès a totes aquelles empreses que estiguin interessades.

La secció del Politècnics Languages és un producte molt concret que va dirigit als treballadors en actiu que necessiten reforçar l’anglès per motius laborals. D’aquesta manera podem adaptar la formació a un anglès més tècnic i concret a les necessitats del sector de l’empresa.

  • Tipus de curs

Ens adaptem a qualsevol necessitat que tingui l’empresa. El curs es podrà fer presencialment a les nostres instal·lacions o bé a la vostra empresa.

  • Bonificació de la formació

Teniu la possibilitat de bonificar-vos la formació mitjançant les quotes a la Seguretat Social. Ens encarreguem nosaltres mateixos d’executar tota la tramitació.

0 comentaris