Continuem des de casa

Des del Politècnics seguim treballant amb la mateixa dedicació de sempre, però des de casa.

A causa de la situació excepcional causada per la COVID-19, el Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, va prendre la decisió de tancar a partir del dia 13 de març.


Tot i que els centres físics romandran tancats, el nostre personal us seguirà atenent a través del correu electrònic per a totes aquelles qüestions que creieu oportunes. Lamentem els inconvenients que això pugui provocar i agraïm per endavant la vostra comprensió.


Des del vessant més pedagògic, una vegada coneguda la mesura de tancament dels centres escolars, la nostra línia d’actuació ha tingut present que l’alumnat és la prioritat de l’acció de l’escola. Per això, hem organitzat els nostres recursos humans, tecnològics i materials per a fer possible que l’alumnat pugui continuar el seu procés d’aprenentatge des de casa.

Som molt conscients de les conseqüències que pot comportar l’actual situació social i econòmica a algunes famílies i, com sempre, donarem resposta a les situacions particulars que es produeixin. Tenim la convicció que, amb unió i responsabilitat, entre totes i tots podrem ajudar a limitar l’expansió de la pandèmia. Desitgem, a més, que tota la comunitat del Politècnics estigueu bé i confiem que aviat puguem tornar a la normalitat.

A continuació, trobareu els enllaços d’alguns organismes oficials que, diàriament, ofereixen informació veraç i actualitzada sobre aquest tema: